Bel ons: (070) 26 29 311

Vacature Werkervaringsplaats Psycholoog

Wat zoeken wij?

Wegens afronding van een huidig WEP-traject bieden we de vacature voor een Werkervaringsplaats Psycholoog. Omdat onze instelling een jong karakter heeft, is er veel ruimte en tijd voor persoonlijke begeleiding van onze medewerkers. Wij vinden het dan ook belangrijk om tijd en energie te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en waarderen hun inbreng. Daarom zoeken we iemand die denkt en handelt vanuit een geëngageerde mensvisie en als behandelaar in ontwikkeling wilt blijven. Hierbij is het belangrijk dat cliënten vanuit een open mind en warm hart benaderd worden. Het profiel wat wij zoeken is als volgt:

  • je heb een universitaire masteropleiding psychologie afgerond,
  • je hebt affiniteit met (vereiste) en beschikt over kennis en ervaring (pré) met migranten//niet-westerse doelgroep,
  • je bent bereid om onder begeleiding, zo zelfstandig en resultaatgericht mogelijk te werken binnen de organisatorische kaders en procedures en op basis van het behandelplan.

Je zult samenwerken in een klein, enthousiast team van betrokken collega’s in een werkomgeving waar ruimte is om te leren en groeien onder begeleiding.

De functie

De volgende werkzaamheden horen bij de functie:

  • Diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van patiënten met supervisie van ervaren psychologen en onze psychiater/psychotherapeuten;
  • het leveren van een bijdrage aan de behandelinhoudelijke en procesmatige ontwikkeling van onze vestiging door deelname aan overlegvormen;

Wat bieden wij

Stagevergoeding conform CAO GGZ, goede mogelijkheden tot verdere scholing. Regelmatige intervisie- en supervisiemomenten alsmede lunchreferaten.

Werktijden

Dagen in overleg, tijden van 9.00-17.00 uur.

Uren per week

In overleg, 24-36 uur per week.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

Opleidingen

  • Master WO (Vereist)

Taal

  • Turks en/of Arabisch (Aanbevolen)
  • Nederlands (Vereist)

Herken je jezelf in ons profiel en ben je toe aan een verdere stap in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan snel op deze vacature, mail ons via werkenbij@ggz-reflection.nl, of bel ons op 070-2629311.