Sorry, this entry is only available in Hollandaca. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ervaart u een crisissituatie en bent u nog geen cliënt van GGZ-Reflection Haaglanden, neem contact op met uw huisarts/Huisartsenpost.

Indien u in de behandeling zit bij ons instelling kunt u binnen de openingstijden van GGZ-Reflection Haaglanden, ma t/m vrij tussen 09:00 en 12:30 en vanaf 13:00 tot 17:00, contact opnemen met ons via het telefoonnummer 070-2629311. Wanneer er is vastgesteld dat het daadwerkelijk om een crisissituatie gaat, zal uw regie- en medebehandelaar op de hoogte worden gebracht. Bij de afwezigheid van uw eigen behandelaren, wordt u in contact gebracht met een van onze therapeuten. Hierna kunt u vertrouwen dat de behandelaren in overleg met u, nodige stappen nemen. 

Buiten de openingstijden adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Zo nodig, verwijzen zij u door naar een crisisdienst waar een team van psychiaters, SPV’ers/psychologen u de juiste hulp kunnen bieden. 

Heeft u dus hulp nodig buiten onze kantooruren, neem dan contact op met de volgende diensten:

  • Huisartsenpost binnen uw regio;
  • 113.nl, als u aan zelfdoding denkt; 113 (gebruikelijke belkosten) of 0800-0113 (gratis)
  • 112.