Bel ons: (070) 26 29 311

U kunt vanaf 18 jaar terecht bij GGZ-Reflection Haaglanden voor behandeling. Wanneer u zich wilt inschrijven, heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of een andere bevoegde medisch specialist nodig. Indien u deze verwijsbrief heeft aangevraagd en ontvangen, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt ons bellen op 070-2629311, wij schrijven u telefonisch in en maken een EPD (elektronisch patiënten dossier) voor u aan. Ook geven we u meteen een afspraak voor uw intakegesprek. Wij vragen u de volgende documenten mee te nemen naar uw intakegesprek:

  • Verwijsbrief
  • Zorgverzekeringpas
  • Identiteitsbewijs
  • Een lijst met actuele medicatie (deze kunt u opvragen bij uw apotheek)

Naast telefonische aanmelding kunt u ook langskomen op ons bezoekadres aan de Calandstraat 12 in Den Haag om zich aan te melden. In dat geval vragen we u ook bovenstaande papieren mee te nemen. Ook kunt u ons mailen via info@ggz-reflection.nl. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om u in te schrijven.

Ook voor de intakeafspraak geldt ons no-show beleid. Wanneer u uw afspraak wilt afzeggen, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen via telefoonnummer 070-2629311. Buiten openingstijden kunt u een voicemailbericht achterlaten. Dan wordt u teruggebeld door een van onze medewerkers. Wanneer u niet op tijd afbelt of niet op uw afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt het no-show tarief van €50,- in rekening te brengen.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug voor de inschrijving

Uw naam (verplicht)

Uw telefoon nummer (verplicht)

Vul het online aanmeldformulier zelf in

KLIK HIER