Bel ons: (070) 26 29 311

Over ons

GGZ-Reflection Haaglanden is opgericht in 2013. Ons team werkt vanuit de visie dat behandelen een integrale aanpak vereist waarbij de focus niet alleen op symptomen ligt, maar ook op achterliggende factoren. Met deze allesomvattende benadering kan de wortel van het probleem aangepakt worden waardoor behandelingen een blijvend effect hebben. Ons team werkt nauw samen om uw problemen zo effectief mogelijk aan te pakken bij de wortel. Binnen GGZ-Reflection Haaglanden staat onderlinge samenwerking tussen betrokken behandelaars hoog in het vaandel. De kleinschalige structuur van het team maakt nauwe samenwerking mogelijk waardoor we de best mogelijke zorg kunnen leveren.

Missie en visie

Onze visie is dat goede zorg een integrale aanpak vereist, een allesomvattende benadering van de problemen en klachten. De focus van onze behandelingen ligt niet alleen op symptomen maar ook op achterliggende factoren om de wortel van het probleem aan te pakken en blijvende effecten te behalen. Hierbij vinden we het belangrijk extra aandacht te besteden aan onderliggende factoren in de jeugd en het verleden waardoor gefocust kan worden op de kracht in het hier en nu.

Onze missie is innerlijke rust: door het weerspiegelen en vergroten van acceptatievermogen wordt gewerkt aan het creëren van innerlijke rust, als bodem, waar vandaan men in staat gesteld wordt het inzicht in de eigen situatie te vergroten. Hierdoor groeit de motivatie om te veranderen. Zo kan eenieders kracht benut worden om te veranderen.